Digues la teva

Aquesta és una secció oberta a tots els veïns i veïnes del barri de Navas, o a qualsevol persona que tingui alguna cosa a dir, en referència a la problemàtica dels barris a les grans ciutats. 

digueu ...digueu....

Fecha 31.08.2012

Por Yolanda

Asunto indigents i drogadictes

Responder

Hola! us escric per a explicar-vos el meu malestar i preocupació per la situació del barri. Com ja sabem, el fet de tenir el menjador social al barri, provoca que molts indigents estiguin tot el dia pels carrers i places...això, tot i que no és agradable i origina alguns conflictes, ho puc acceptar....el que més em preocupa actualment és que al meu carrer, cada dia m'he de trobar els indigents i drogadictes!!! deixen el carrer brut, es barallen, criden i el pitjor...desperten la inseguretat entre els veïns i la por a que ens facin alguna cosa...Si us plau, no sé com ho podem aturar pero no vull viure amb por a casa meva! Què podem fer????gràcies

Fecha 15.02.2011

Por Matilde Pont

Asunto els fanalets de la plaça Islandia

Responder

A la fi us han escoltat i treuen els fanalets que marcaven el rec Comtal a la plaça Islàndia. Gràcies per la feina feta. En Claudi es una de les decenes de nens que desgraciadament porta a la pell un record d'aquests fanals no aptes per infants.